Резервации и настаняване

ХОТЕЛ ХЕБРОС
Общи условия за онлайн резервации

РЕЗЕРВАЦИИ И НАСТАНЯВАНЕ
Хеброс Олд Таун ООД се задължава да осигури ползването на услугите, заявени и платени от клиента по онлайн резервация, в пълното им количество и качество според предоставените от клиента чрез бланката за резервация данни за: име на клиента, период, брой нощувки, брой възрастни и деца, цена за нощувка.
Полето „Допълнителна информациа“ в бланката за резервация няма задължителен характер за Хеброс Олд Таун ООД и всички желания на клиента, попълнени във въпросното поле, ще бъдат удовлетворени при възможност.
При успешна резервация се изпраща потвърждение за резервация по е-майл, където са посочени всички детайли за резервацията включително цена за резервация и начина на анулиране на резервацията.

ЦЕНИ И ЗАПЛАЩАНЕ
Цените в интернет страницата на Хеброс Олд Таун ООД са в лева (BGN), с включени ДДС, туристически данък и застраховка. Единствено с цел нагледност и информация, при резервиране сумата може да бъде показана и в други валути. Общата дължима сума от клиента се калкулира автоматично, в зависимост от броя дни, броя възрастни и деца и от актуалната ценова оферта за съответния период.
При извършване на онлайн резервации с цел гаранция е необходимо да се заплати сумата обявена като депозит в бланката за резервации и в потвърждението за резерваци от общата сума на резервацията в момента на резервирането, чрез дебитна/кредитна карта или най-късно в посочения след резервирането срок по банков път.
В случай на неправилно попълнени детайли от Ваша страна при резервация Ви уведомяваме, че Хеброс Олд Таун ООД на рецепция на Хотел Хеброс си запазва правото да изиска допълнително заплащане в деня на настаняване.
Хеброс Олд Таун ООД запазва правото си да променя цените и специалните оферти в интернет страницата си в зависимост от търсенето и наличните към момента свободни места. При вече направени, потвърдени и платени резервации дължимата сума не се променя, независимо от представените нови ценови оферти.

АНУЛАЦИИ И ПРОМЕНИ ПО РЕЗЕРВАЦИИТЕ
В случай на анулиране, неизползване или промяна на вече платена онлайн резервация от страна на клиента Хеброс Олд Таун ООД възстановява при поискване заплатената сума, като начислява съответната неустойка обявена в условията за анулиране обявени при резервиране и в потвърждението за резервация изпратено по е-мейл: reservation@hebros-hotel.com

При възстановяване на заплатена сума всички разходи по превода (банкови такси и други) са за сметка на клиента. Възстановяването на суми поради анулация се извършва в 30 дневен период в зависимост от начина на плащане, сумите се възстановяват само и единствено към платежния инструмент, от които са получени. Данните за Вашата карта се използват само от банката посредник и не се съхраняват от нас

ВИДОВЕ ПЛАЩАНИЯ
Разплащането може да се осъществи по 3 различни начина:
1. По електронен път с дебитна или кредитна карта (услугата предстои да бъде активирана)
Приемаме заплащания с карти Visa, Visa Electron, V Pay, Master Card, Master Card Electronic или Maestro. При избор на този метод за плащане се отваря платежна страница на обслужващата ни банка (ОББ АД), където въвеждате данните на Вашата карта. Ако сте регистрирани в схемите за автентикация Verified by VISA или MasterCard SecureCode, се отваря автентикационна страница на вашата банка Издател, където въвеждате паролата си за автентикация. При успешна трансакция на екран се визуализира трансакционна бележка, която разпечатвате или запазвате.
Данните за вашата карта се използват само от банката посредник и не се съхраняват от нас.
За да ви предпазим от злоупотреба при плащане с вашата Visa или MasterCard карта, ние прилагаме най-добрите практики, препоръчани от международните картови организации:
• Сигурността при въвеждане и пренос на картовите данни се осигурява чрез използване на SSL протокол за криптиране на връзката между нашия сървър и платежната страница на обслужващата ни банка.
• Автентичността на Вашата карта се проверява чрез въвеждането на код за сигурност (CVV2).
• В допълнение, за идентифицирането Ви като картодържател, платежният сървър за електронна търговия на обслужващата ни банка поддържа схемите за автентикация на международните картови организации – Verified by VISA и MasterCard SecureCode, в случай, че сте регистрирани да ги използвате.
В момента на онлайн резервирането споменатите суми ще бъдат автоматично изтеглени от Вашата карта при приключване на процеса на плащане.
От гледна точка на сигурност максималната сума за плащане с карта е 10 000 лева.
2. Чрез банков трансфер
Плащането на определената сума трябва да се извърши най-късно в посочения след резервирането срок. След осъществяване на плащането е препоръчително да се изпрати копие от платежния документ на reservation@hebros-hotel.com като задължително се впише резервационният номер в основанието за плащане.
3. В брой, на рецепцията на Хотел Хеброс
При резервации с начална дата на настаняване в следващите 3 дни е препоръчително да се избере плащане в брой на рецепция, за да се ускори процеса на обработка на резервацията.

ВАЖНО!
Ако интернет резервацията не бъде платена в указания срок и при плащане по банков път не е изпратено копие от документа за плащането, Вашата резервация ще бъде автоматично анулирана от резервационната система.
В случай, че сте възпрепятствани да платите сумата за извършена вече онлайн резервация, моля уведомете ни на e-mail: reservation@hebros-hotel.com. При неспазване на това условие Хеброс Олд Таун ООД е в правото си да търси отговорност и неустойки за извършени и неплатени резервации.
Моля, адресирайте Вашите въпроси, свързани с онлайн резервации в Хотел Хеброс до e-mail: reservation@hebros-hotel.com, или позвънете на телефони: +359 32 260 180, +359 88 822 0377

Фирмени данни:
Фирма: „Хеброс Олд Таун“ ООД
Адрес: България, Пловдив, ул. Константин Стоилов 51
ЕИK 203566781
Електронна поща: reservation@hebros-hotel.com

Call Now