Настаняване

ОСНОВЕН КОРПУС
Хотел Хеброс
Единична стая – основна сграда
Единична стая – основна сграда

Единичната стая се намира на втория етаж. Обзаведена е с автентични мебели от 19 век, което ви връща години назад във времето.
Разполага с климатик, кабелна телевизия и безжична връзка с интернет, мини бар и собствен санитарен възел, оборудвам с всичко необходимо за вашия тоалет.

Двойна стая – Основна сграда
Двойна стая – Основна сграда

Стандартната двойна стая в хотел Хеброс е обзаведена в автентични мебели, пренасящи Ви в 19 век. Обстановката е идеална за почивка или работа. Стаите разполагат с климатик, сателитна телевизия, безжична връзка с интернет, напълно зареден мини бар и собствен санитарен възел, оборудван с всичко необходимо за вашия тоалет.

Апартамент – Основна сграда
Апартамент – Основна сграда

Апартамент в основната сграда- състоящ се от две спални помещения, обзаведени с автентични мебели. Разполага с климатик, кабелна телевизия и безжична връзка с интернет, мини бар и собствен санитарен възел, оборудвам с всичко необходимо за вашия тоалет.

НОВА СГРАДА
Хотел Хеброс
Двойна стая – Нова сграда
Двойна стая – Нова сграда

Двойна стая в нова част- намира се на 50 метра от основната сграда. Просторна и комфортно обзаведена. Разполага с голямо двойно легло, баня с душ, мини бар, ютия и всичко необходимо за вашия тоалет.

Мезонет – Нова сграда
Мезонет – Нова сграда

Мезонет в новата част- Разположен на два етажа, на първия етаж е разположена всекидневна, трапезария и кухня, на втория етаж се намира спалното помещение. И на двата етажа има баня с тоалетна и всичко необходимо за вашия тоалет.

КЪЩА ЗА ГОСТИ
Хеброс
Къща за гости – Стар град
Къща за гости – Стар град

Бутикова къща Хеброс се намира до античния театър в Пловдив и се отличава с уникална панорама към града. Предлага безплатен Wi-Fi достъп и паркинг.
Бутикова къща за гости Хеброс се състои от 2 спални и 1 баня с хидромасажна вана и душ. Разполага с трапезария, кухня и удобства, като халати, чехли и безплатни тоалетни принадлежности. Има телевизор с плосък екран и сателитни програми. Къща Хеброс предлага на своите гости уникална гледка към целия град.

Call Now

error: Content is protected !!